Méér dan drank

17 maart 2021

Quality Drinks bestaat reeds 9 jaar en is ondertussen een vaste waarde in Mechelen en omstreken. We blijven vernieuwen en blazen een frisse wind door de zaak. De slogan ‘Méér dan drank’ nemen we echt letterlijk.

Naast het kwalitatieve aanbod voor alle leeftijden wordt er nog meer aandacht gegeven aan advies op maat, service en beleving. Dit alles in een totaal nieuwe huisstijl. Ook zal er worden ingezet op duurzaamheid en het organiseren van acties om verschillende goede doelen te steunen.

Een ruim en kwalitatief aanbod:

De meer dan 1.000 bieren blijven het paradepaardje van Quali Drinks. Dit aanbod zal nog verder worden uitgebreid. Met het inzetten op nieuwe buitenlandse bieren en bieren in blik wordt ingespeeld op de nieuwste trends voor de echte bierliefhebber. Kwaliteit is voor ons bittere ernst en daarom is er geïnvesteerd in koelingen voor de hoppige bieren in blik. Een 9 meter lange koeling is naast een eyecatcher ook een meerwaarde voor de houdbaarheid en smaak van unieke hoppige bieren.

Het brede en kwalitatieve drankaanbod waarvoor Quali Drinks gekend is, blijven we vernieuwen en uitbreiden waar mogelijk. Je kan hier ook terecht voor gedistilleerde drank, wijn, frisdrank, melk en water. ‘Noot’ aan een knabbeltje? Er is steeds wat hartigs of zoet in huis. Voor cadeaus op maat of relatiegeschenken ben je dus ook op het juiste adres.

Het aanbod spirits is vernieuwd en de gin, rum en whisky staat nu uitgestald per regio of smaakprofiel. Daarnaast zijn er ook heel wat likeuren, bitters, wodka, jenever, porto, madeira, cognac, saké en elixirs te ontdekken. Zowel liefhebbers als kenners komen aan hun trekken.

Quali Drinks is er voor alle generaties en biedt voor elk wat wils!

Méér dan drank

Bij Quali Drinks gaan we voor een aangename winkelervaring.

Info en advies op maat

Ons personeel, onder andere een gediplomeerd bierkenner, geeft je graag drankadvies op maat. Daarnaast is er nu ook een digitale bieradviseur. Hier vind je alle info over het bieraanbod terug en zie je ook onmiddellijk de juiste locatie in de winkel. Deze bieradviseur kan je overal raadplegen op je smartphone, laptop of tablet, en ook in de winkel (covid19-veilig).

Voldoende parkeerplaats en goede service:

Onze winkel beschikt over een ruime parking voor de deur. Op zaterdag is er extra hulp om je boodschappen in- en uit te laden en de winkelkarren te ontsmetten.

Activiteiten, acties en evenementen

Quali Drinks is gekend voor de organisatie van het Bierfestival Mechelen. Daarnaast worden er in de winkel ook regelmatig toffe proeverijen, workshops, acties en evenementen georganiseerd. Momenteel staat dit even op een laag pitje maar wanneer het terug mogelijk is, schieten ze de vlam terug in de pan!

Steun voor het goede doel

Samen met haar klanten wil Quali Drinks zich engageren om elk kwartaal een ander goed doel te steunen. Het gaat steeds om organisaties of initiatieven die de medewerkers nauw aan het hart liggen.

De aftrap wordt gegeven door één van de vaste magazijniers, Alain Pardon. Hij koos voor het goede doel ‘Kebene Children’s Home’. Een project waar hij persoonlijk bij betrokken is en dat instaat voor het opvangen van straatkinderen in Kenia. Daarom doet Quali Drinks een oproep om luiers, kinderkleding (0-14 jaar), knuffels, schoolgerief, maandverband en verzorgingsproducten binnen te brengen.

In de winkel staat een inzamelkast waar je je spullen kan deponeren. Elke gulle gever krijgt een kortingsbon van 5 EUR aan de kassa. Daarnaast zal Quali Drinks ook 1.000 EUR schenken vanaf het moment dat er 100 klanten spullen hebben binnen gebracht.

17 maart 2021

Online bieradvies!

Zoek jouw bier in onze interactieve catalogus!

3 maart 2021

Nieuw logo!

Vanaf vandaag vind je ons overal met ons nieuwe logo!

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x