Wijn

Quali Drinks biedt een rijke verscheidenheid aan wijnen. Wij trachten een assortiment aan te bieden dat de grote wereldwijde diversiteit in wijn weerspiegelt, inclusief champagne, cava en schuimwijn.

Witte, rosé- en rode wijnen van de grote Franse wijnhuizen, maar ook van minder bekende, kleinere wijngaarden in Zuid-Afrika, Chili,… Wijnen van de beste druivensoorten, maar ook van tot dusver onontdekte smaken.

Hieronder kan u binnenkort ons wijnassortiment terugvinden. In de winkel staan wij steeds klaar met advies en suggesties. Aarzel dus zeker niet om ons aan te spreken voor meer informatie.
Bovendien organiseert Quali Drinks regelmatig degustaties waar wij onze wijnen aan u voorstellen.

Bier

Quali Drinks biedt een assortiment met meer dan 1.000 kwaliteitsbieren bestaande uit het beste van de grootste commerciële brouwerijen tot de kleinste artisanale brouwerijen.

Bent u op zoek naar een specifiek bier? Of zoekt u iets nieuws dat aansluit bij uw smaak? Wij staan klaar met advies en suggesties. Of probeer onze nieuwe online bieradviseur!

Biermanden
Het ideale geschenk voor een bierliefhebber: een zorgvuldig samengestelde selectie topbieren. Wij stellen de mand zelf samen of werken op maat van de ontvanger!

Feesten

Quali Drinks zorgt voor alle dranken voor uw feest. Van een bescheiden familiefeest tot een omvangrijk bedrijfsevenement: wij leveren al het nodige. Zowel alcoholische dranken als alcoholvrije dranken.

Ons aanbod is even omvangrijk als verscheiden. U vindt bij ons zonder twijfel alle dranken om uw gasten tevreden te stellen. U kan ook op ons rekenen voor verhuur van grote koelkasten, tafels, glazen,...

Vertrouw op Quali Drinks om van uw feest een succes te maken.

Wat verhuurt Quali Drinks?
Hoe lang op voorhand moet u bestellen?
Wordt het materiaal geleverd?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x