Bier

Quali Drinks is trots op zijn bierassortiment. Met meer dan 1.000 kwaliteitsbieren in ons aanbod kan zelfs de grootste bierliefhebber bij elk bezoek een smaakvolle ontdekking doen. Geregeld vullen we ons aanbod aan met nieuwe ontdekkingen en tijdelijk beschikbare limited editions.

Fier op ons bier

Quali Drinks viert de traditie van gepassioneerde ambacht en creatieve smaakervaringen die het Belgische bieraanbod kenmerkt. Doorheen de geschiedenis brouwde België de grootste verscheidenheid in bieren voor een zo kleine regio.

Een oplijsting van Zythos uit 2011 telde 1.150 originele Belgische bieren (en een honderdtal etiketbieren) geproduceerd door 146 brouwerijen en 44 bierbedrijven. Daarbij hoort de grootste bierproducent ter wereld, maar ook een hele reeks kleine brouwerijen die hun meesterschap omzetten in een streekproduct van topkwaliteit.

Onze eigen passie voor bier maakt dat wij het aanbod op de voet volgen. Wanneer wij een verrukkelijke nieuwkomer of heruitgevonden klassieker ontdekken, delen wij onze vondst graag met u tijdens onze degustatiesessies.

En Quali Drinks organiseert jaarlijks het Bierfestival Mechelen. Hier ontdekt u het beste van de Belgische biercultuur in een gemoedelijke sfeer.

Biermanden


Geef een heerlijk, schuimend cadeau! Een zorgvuldig samengestelde selectie bieren die zullen verrassen, vermurwen en verleiden.

U kan op onze vakkennis vertrouwen en ons de mand laten samenstellen, of u kan naar wens uitkiezen. Wij stellen de mand dan samen naar de smaak van de ontvanger.

Kom langs bij Quali Drinks voor uw biermand, of bestel op voorhand zodat ze voor u klaar staat!

Van de meest populaire pintjes, abdijbieren, fruitbieren en trappisten tot onterecht onbekende lokale specialiteiten van kleine artisanale brouwerijen: u vindt bij ons de grootste merken, talloze streekbieren en speciaalbieren en een verscheidenheid aan internationale toppers.

Bent u op zoek naar een specifiek bier? U vindt het zeker bij Quali Drinks. Zoekt u iets vanuit een bepaalde voorkeur, maar weet u niet welk bier hieraan te linken? Wij helpen u graag verder met advies en suggesties.

NIEUW : Digitale Bieradviseur!

Quali Drinks maakt vanaf nu gebruik van de Beehive Bieradviseur.

Zoek jouw favoriete bier in onze catalogus met meer dan 1.000 bieren. Zoek op naam, op onze kaart, of zoek een bier op basis van zijn kenmerken. Je vindt alle info én de plek waar je het kan vinden in onze winkel.

Biertje? Nog nooit zo handig.

Wijn

Quali Drinks biedt wijnen van grote wijnhuizen, maar ook van minder bekende, kleinere wijngaarden. Zo willen we de grote verscheidenheid en de diverse geografische herkomst van wijn respecteren en waarderen.

U vindt bij ons tientallen rode, rosé- en witte wijnen, alsook champagne, cava en schuimwijn. In de winkel staan wij steeds klaar met advies en suggesties.

Feesten

Quali Drinks zorgt voor alle dranken voor uw feest. Van een bescheiden familiefeest tot een omvangrijk bedrijfsevenement: wij leveren al het nodige. Zowel alcoholische dranken als alcoholvrije dranken.

Ons aanbod is even omvangrijk als verscheiden. U vindt bij ons zonder twijfel alle dranken om uw gasten tevreden te stellen. U kan ook op ons rekenen voor verhuur van grote koelkasten, tafels, glazen,...

Vertrouw op Quali Drinks om van uw feest een succes te maken.

Wat verhuurt Quali Drinks?
Hoe lang op voorhand moet u bestellen?
Wordt het materiaal geleverd?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x