Feesten

Quali Drinks heeft alles om uw speciale gelegenheid nog feestelijker te maken. Wij zorgen voor alle dranken: alcoholisch (bier, wijn, champagne, cava, sterke dranken) en alcoholvrij (frisdranken, vruchtensappen, waters). U kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine feesten, zowel privé- als bedrijfsfeesten.

Uit ons omvangrijke assortiment kan u uw drankenmenu samenstellen zodat het perfect toegespitst is op de voorkeur van uw gasten.

Wij helpen u ook met benodigdheden voor uw feest:

  • Gepaste glazen bij de dranken die u aankoopt
  • Koelkasten
  • Staantafels

Quali Drinks levert alle dranken en andere producten bij u thuis. Komt u uw bestelling zelf ophalen, krijgt u een korting op de huurprijs van de benodigdheden.

Wij verzoeken dat u zeker twee weken op voorhand bestelt!

Bier

Quali Drinks biedt een assortiment met meer dan 1.000 kwaliteitsbieren bestaande uit het beste van de grootste commerciële brouwerijen tot de kleinste artisanale brouwerijen.

Bent u op zoek naar een specifiek bier? Of zoekt u iets nieuws dat aansluit bij uw smaak? Wij staan klaar met advies en suggesties. Of probeer onze nieuwe online bieradviseur!

Biermanden
Het ideale geschenk voor een bierliefhebber: een zorgvuldig samengestelde selectie topbieren. Wij stellen de mand zelf samen of werken op maat van de ontvanger!

Wijn

Quali Drinks biedt wijnen van grote wijnhuizen, maar ook van minder bekende, kleinere wijngaarden. Zo willen we de grote verscheidenheid en de diverse geografische herkomst van wijn respecteren en waarderen.

U vindt bij ons tientallen rode, rosé- en witte wijnen, alsook champagne, cava en schuimwijn. In de winkel staan wij steeds klaar met advies en suggesties.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x