Over ons

Sinds 2012 lest Quali Drinks de dorst van Mechelen en omstreken. U kan er terecht voor uw alledaagse dranknoden, maar ook voor meer exclusieve voorkeuren, de drankvoorraad voor feesten, huur van benodigdheden als glazen, tafels en koelkasten, en geschenken als biermanden voor speciale gelegenheden.

Zaakvoerders Kevin en Veronique staan samen met medewerker Bjorn voor u klaar met zorg voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, correcte prijzen en uitstekende service.

Quali Drinks verwelkomt u ook regelmatig voor degustaties van nieuwe bieren, wijnen, whisky's,…

Sinds 2013 organiseert Quali Drinks jaarlijks het Bierfestival Mechelen, waar u het beste kan ontdekken van de Belgische biercultuur.

Fier op ons bier

Quali Drinks heeft een assortiment van meer dan 1.000 bieren van grote merken, streekbieren en speciaalbieren. Van de meest populaire pintjes, abdijbieren, fruitbieren en trappisten tot onterecht onbekende lokale specialiteiten van kleine artisanale brouwerijen: u vindt bij ons de grootste merken, talloze streekbieren en speciaalbieren en een verscheidenheid aan internationale toppers. Dit wordt geregeld aangevuld met limited editions en speciale bieren die slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn.

Onze eigen passie voor bier maakt dat wij het aanbod op de voet volgen. Wanneer wij een verrukkelijke nieuwkomer of heruitgevonden klassieker ontdekken, delen wij onze vondst graag met u tijdens onze degustatiesessies.

Bekijk ons assortiment bieren en krijg online advies van onze Bieradviseur!


Praktisch

Quali Drinks denkt niet alleen in het aanbod aan zijn klanten. Onze winkel is makkelijk bereikbaar en beschikt over een ruime parking, zodat u nooit ver moet om uw aankopen in te laden. Binnen hebben we gezorgd voor een logische, duidelijke inrichting met goed bereikbare producten.

Vindt u toch niet meteen wat u zoekt? Of wilt u graag hulp bij het inladen van uw aankopen? Wij helpen u met plezier.

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x