Welkom bij Quali Drinks

Bier

Quali Drinks biedt een assortiment met meer dan 1.000 kwaliteitsbieren bestaande uit het beste van de grootste commerciële brouwerijen tot de kleinste artisanale brouwerijen.

Bent u op zoek naar een specifiek bier? Of zoekt u iets nieuws dat aansluit bij uw smaak? Wij staan klaar met advies en suggesties. Of probeer onze nieuwe online bieradviseur!

Biermanden
Het ideale geschenk voor een bierliefhebber: een zorgvuldig samengestelde selectie topbieren. Wij stellen de mand zelf samen of werken op maat van de ontvanger!

Wijn

Quali Drinks biedt wijnen van grote wijnhuizen, maar ook van minder bekende, kleinere wijngaarden. Zo willen we de grote verscheidenheid en de diverse geografische herkomst van wijn respecteren en waarderen.

U vindt bij ons tientallen rode, rosé- en witte wijnen, alsook champagne, cava en schuimwijn. In de winkel staan wij steeds klaar met advies en suggesties.

Feesten

Quali Drinks zorgt voor alle dranken voor uw feest. Van een bescheiden familiefeest tot een omvangrijk bedrijfsevenement: wij leveren al het nodige. Zowel alcoholische dranken als alcoholvrije dranken.

Ons aanbod is even omvangrijk als verscheiden. U vindt bij ons zonder twijfel alle dranken om uw gasten tevreden te stellen. U kan ook op ons rekenen voor verhuur van grote koelkasten, tafels, glazen,...

Vertrouw op Quali Drinks om van uw feest een succes te maken.

Wat verhuurt Quali Drinks?
Hoe lang op voorhand moet u bestellen?
Wordt het materiaal geleverd?

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x